Slavljeniku i Renfrou "desetke", Janković "ozbiljna priča"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.01.2019.
22:16
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana uživali su u analizi viđenog u večerašnjoj utakmici. Najviše ocene za Aleksa Renfroa i Vanju Marinkovića.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prvi trijumf u Top 16 fazi Evrokupa košarkaši Partizana ostvarili su večeras u duelu sa berlinskom Albom na domaćem parketu.

Nošeni sjajnom podrškom sa tribina, na kakvu su navikli u tekućoj sezoni, izabranici Andree Trinkijerija prikazali su odličnu igru i zasluženo dobili jako ozbiljnog protivnika.

Četvorica igrača ponela su najveći teret kada su postignuti poeni u pitanju, ali su ravnopravno podelili učinak i to je nešto što nismo često imali prilike da gledamo od Partizana ove sezone.

Vanja Marinković je ubacio 14 poena na 22. rođendan, a Aleks Renfro je pokazao šta znači iskustvo i zbog čega je doveden. Amerikanac je večeras zabeležio 11 asistencija.

Upravo su pomenuta dvocija dobila najviše pohvala od strane navijača, ali ni partija novjalije Nikole Jankovića nije prošla nezapaženo.

Janković je na početku utakmice imao problema sa realizacijom, da bi u poslednjoj deonici proigrao i meč završio sa 11 poena i 7 skokova, dovoljno da ga navijači okarakterišu kao "ozbiljnu priču".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Spasic
Thursday, 10.01.2019
21:57

renfro je cudo od igraca sa svojom kilazom..pravi vodja jer poznaje kosarku i kriticne trenutke..jankovic ce tek biti dominantan..sve u svemu sklopio partizan super tim

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 10.01.2019
09:28

UhoGrloNos, zato sto mu nije svaki dan rodjendan:-D

avatar
skoneee????
Wednesday, 09.01.2019
23:21

PARTIZANEEE . . .💪💪💪💪