Slavni NBA asovi i šampioni čestitali Džonsu transfer u Partizan!

Autor: Darko Mitrović
petak 26.07.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Vest je odjeknula i u Americi.

EPA-EFE/ROLEX DELA PENA
EPA-EFE/ROLEX DELA PENA

Povezane vesti

Iako u Partizanu pokušavaju da budu zagonetni oko nečega što je već potpuno jasno, iz Amerike već stižu čestitke Karliku Džonsu na potpisivanju ugovora sa beogradskim crno-belima.

Dvadesetšestogodišnji plejmejker se ovih dana priprema za nastup na Olimpijskim igrama sa selekcijom Južnog Sudana koja je u grupi sa Srbijom, a pred sam početak Igara je iz menadžerske agencije koja ga zastupa potvrđeno da će Džons sledeće sezone igrati u Partizanu.

Znate već da je Džons u prijateljskom meču protiv Amerikanaca nedavno upisao tripl-dabl učinak i dosta se o njemu govorilo, s obzirom da je postojala mogućnost da ga i neko od NBA ligaša angažuje, ali s obzirom da se to do četvrtka nije dogodilo, Džons je postao novi košarkaš Partizana.

"ESM klijent Karlik Džons zvanično je potpisao ugovor sa srpskim velikanom Partizanom. Veoma je uzbuđen zbog ove prilike da se takmički na najvišem internacionalnom nivou. Potvrda transfera dolazi u trenutku kada se igrač sprema za Olimpijske igre sa Južnim Sudanom", saopšteno je iz agencije ESM na Instagramu, a najupečatljivija reakcija na ovu objavu stigla je od nekadašnje NBA zvezde, Dvejna Vejda koji je ''aplaudirao'' u svom slikovitom komentaru.

Dvejn Vejd je čak 13 godina proveo u dresu Majamija (2003-2016) sa kojim je osvojio tri titule u NBA ligi (2006, 2012. i 2013. godine), a kasnije je nstupao i za Čikago i Klivlend, pre nego što se 2018. vratio u Majami. Čak 13 puta je tokom karijere učestvovao na Ol Star utakmicama NBA lige.

Osim Vejda, oglasio se još jedan nekadašnji NBA šampion, Kendrik Perkins koji je sa Boston Seltiksima osvojio titulu 2008. godine. Za Seltikse je nastupao od 2003. do 2011. godine, a zatim je igrao i za Oklahomu, Klivlend, Nju Orleans. I on je pozdravio Džonsov najnoviji transfer u Partizan, pa nema sumnje da će se i sledeće sezone u Americi čuti za utakmice crno-belih.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke