Sledeća Zvezdina meta - Miloš Teodosić!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.07.2022.
14:30
Izvor: Sportske.net, Ekspres

Zatišje kratko trajalo.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Crvena zvezda ovog leta pravi sjajan tim za sledeću evroligašku sezonu. Pojačanja uveliko pristižu, uz trenera Vladimira Jovanovića angažovani su Nemanja Nedović, Hasan Martin, Džon Holand i Dalibor Ilić, a sa kapitenom Brankom Lazićem je potpisan novi ugovor.

Navijači na društvenim mrežama danima unazad prizivaju dolazak Šabaja Nejpira, ali izgleda da u klubu trenutno imaju drugačiji plan.

Na tu temu ponovo je govorio predsednik kluba Nebojša Čović, ovoga puta u intervjuu za nedeljnik ''Ekspres'', u tekstu koji je istaknut na naslovnoj strani ovog nedeljnika, pod naslovom ''Sad ja hoću da Zvezda bude državni projekat''.

Govoreći o potencijalnim pojačanjima u narednom periodu, Čović je posebno izdvojio dva imena - centra Miroslava Raduljicu i plejmejkera Virtusa Miloša Teodosića.

''Kad pravite tim, imate želju da kupite sve ono što je vrednost. Vratio se Nedović, pokušali smo sa Bjelicom i Marjanovićem i nismo uspeli. Sada su u fokusu Teodosić i Raduljica. Ima tu i mlađih igrača. Imamo i nekoliko juniora, dosta talentovanih koji su otišli u FMP i neke druge klubove. Neki će ostati pri prvom timu. Jedan od njih je i vrlo talentovani Nikola Topić, sin našeg bivšeg asa Milenka Topića'', izjavio je Čović.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke