Slika iz Valensije koju su navijači Partizana želeli da vide!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.12.2023.
21:41
Izvor: Sportske.net

Crno-beli će biti jači u Valensiji!

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Košarkaši Partizana su danas doputovali u Valensiju gde će sutra odigrati meč 15. kola Evrolige protiv istoimenog španskog tima.

Crno-beli su u odličnoj formi u poslednje vreme, vezali su četiri uzastopne pobede u Evroligi, za vikend su dobili i derbi AdmiralBet ABA lige protiv Budućnosti, pa navijači Partizana očekuju lepe vesti i iz Španije.

Ali, neće biti nimalo lako u Valensiji, čiji tim je prošle sezone oba puta savladao ekipu Partizana, a ove sezone igra najbolju odbranu u Evroligi.

Zbog toga je veoma važno da Partizan bude u što kompletnijem sastavu u ovom meču, a slika koju nam naš izveštač Aleksandar Obrenović šalje sa lica mesta može da ohrabri navijače Partizana.

Naime, centar crno-belih Frenk Kaminski normalno trenira sa ostatkom ekipe i za očekivati je da on posle nekoliko propuštenih mečeva zbog povrede, sutra zaigra protiv Valensije.

Od ostalih igrača, primetno je da je trener Željko Obradović tokom večerašnjeg treninga možda i najviše radio sa Ognjenom Jaramazom, pa će  plej crno-belih koji je takođe imao problema sa povredom, sutra možda imati i posebnu ulogu protiv čvrste odbrane Valensije.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke