''Slučaj Bobi'' - ''Gore'' društvene mreže, polemika na sve strane!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.06.2016.
14:51
Izvor: Sportske.net

Naravno, današnja izjava selektora Đorđevića o ''odsustvu želje'' Bobana Marjanovića i Nikole Milutinova da ovog leta igraju za nacionalni tim, izazvala je ogroman broj reakcija na društvenim mrežama.

usatoday.com
usatoday.com

Povezane vesti

Šta je, tu je, koga nema bez njega se može i mora, ali čudi način na koji je sve ovo saopšteno, prvo Đorđeviću, a onda i kompletnoj javnosti.

Iako su Miloš Teodosić i Stefan Marković danas konstatovali da je ''atmosfera u ekipi odlična'', utisak je da zbog ovih dešavanja to i nije baš tako i to je nešto što je ''Orlovima'' najmanje trebalo uoči presudnih borbi za odlazak na Olimpijske igre.

Podsetimo, s obzirom i da je Nemanja Bjelica povređen i da neće moći da nastupi u kvalifikacijama, naknadno su pozvani Vladimir Štimac i Stefan Birčević, momci za koje se ni u jednom trenutku nije postavljalo pitanje da li žele, ili ne žele da igraju za nacionalni tim.

Ako selektor proceni da su mu potrebni, oni su tu. Tako je i ovoga puta.

A kada su u pitanju slučajevi Marjanovića i Milutinova, javnost očekuje da i oni sami nešto kažu posle svega što je danas saopštio selektor. Do tada, ovo su neke od reakcija na Tviteru tokom popodneva...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 16.06.2016
01:00

Kakav neprofesionalizam i nepostovanje drzavno dresa. Olimpijada je san svakog normalnog sportiste, zeljnog dokazivanja i takmicenja. Jednom u 4 godine, drzava se potrudila, lobirala da dobije turnir, platila ne bas malu svotu za nase uslove ya organizaciju... u najjacem sastavu da se prosetamo... Sad zahvaljujuci igracima koji su umislili da su zvezde rusi se atmosfera u reprez. Sami smo sebi najveci neprijatelji. Jesam zvezdas i gotivim bobija ali igras decko za Americku publiku koja te placa da bi se smejala tvojoj visini, nezgrapnosti, velikim usima,nosu, padanju na parket od 3 sekunde... a neces da igras pred publikom koja ima dusu i kojoj dugujes to sto jesi. Da ti nije bilo zvezde bio bi laki luzer i veciti talenat. Neki su STIMAC i TEODOSIC a neki su marjanovic,milutinov,velickovic... Malo obraza ne bi vam bilo na odmet ;)

avatar
zlogi
Wednesday, 15.06.2016
16:29

nekada je drzavni dres bio svetinja, danas.... lepo se zahvaliti Bobiju i ne pozivati ga vise pa ma koliko gubili na snazi bez njega... nakon ovakvog odustajanja sad imam pravo pomislim i na to da je njegovo maslo bilo da se iznese u javnost kako je igrao povredjen finale protiv Partizana, pa mu SAS spustio rampu na igranje za nacionalni tim...sve mi se cini da njemu nije stalo do repke :(

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 15.06.2016
17:45

Sigurno to nije bilo njegovo maslo i njegova zamisao, ali nije nemoguce da je pristao na tako nesto. Najvise na svetu bih voleo da gresim, ali sve je otvoreno pa i to:-//

avatar
Wednesday, 15.06.2016
15:55

Ovo sa Bobijem je neka mutnjava izgleda, velika. KSS je kao spremio obestecenje za njega da igra, ali sad rekao je da ne zeli da igra. Pitanje je sta su mu u SAS-u rekli. Ajde da mu cujemo obrazlozenje. Milutinov nam cak i ne treba. Stimcau svaka cast sto se uvek odaziva, sto je uvek za tim, prvi je stao u odbranu Saleta posel EP. Nije mu tesko ni da sedi ni da igra ni da kaze nisma dovoljno dobar i zato sma otpao momcima zelim sve anjbolje. Takav nam treba. Trebalo bi da imamo dovoljno jak tim da se kvalifikujemo, a Bjelica nek se oporavi pa an OI da pokaze sta ume.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 15.06.2016
14:59

Gori Srbija, gori Beograd LOL Mozda bi Sale i trebao da oprosti Micovu jer ono nije (bio) eksces preko kojeg ne moze da se predje za sva vremena:-D