''Slučaj Kampaco'' stigao i do Peđe Mijatovića: ''Nije lepo...''

Autor: Darko Mitrović
subota 14.01.2023.
09:09
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Slavni fudbaler juče upitan i u vezi košarkaških aktuelnosti.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iz dana u dan navijači Crvene zvezde se nadaju da će Evroliga (čitaj Maršal Glikman) ublažiti suspenziju Fakundu Kampacu koji na osnovu važeće odluke ne može da igra evroligaške mečeve u Zvezdinom dresu do početka marta.

Brojne reakcije izazvala je takva odluka, i udruženje evroligaških igrača je stalo na Kampacovu stranu, uz poruku da igrač nije ništa kriv u celom slučaju, ali za sada je Evroliga ostala pri pomenutoj odluci.

Zanimljivo, ovaj slučaj juče je na pitanje novinara prokomentarisao i proslavljeni fudbaler Partizana, Valensije i Real Madrida Predrag Mijatović.

On je juče boravio u Bogradu kao gost FSS-a, zajedno sa predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom, a tom prilikom su novinari došli na ideju da ga malo okrenu i ka košarkaškim temama, a ''slučaj Kampaco'' je sada još uvek aktuelan.

''Pratim, ali nisam kompetentan da odgovorim na to pitanje, jer ne poznajem konkretan slučaj. Kao bivši igrač kazao bih da nije lepo sankcionisati igrača'', rekao je Peđa, a preneo ''Sportski žurnal''.

Inače, Zvezdine šanse za osvajanje Evrolige su od njegovog dolaska značajno porasle, pa je sada kvota 35.00 u AdmiralBet-u da će crveno-beli osvojiti Evroligu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke