Slučaj ,,Vildoza i PAO" - Ataman sve demantovao

Autor: Sportske Net
utorak 04.04.2023.
20:15
Izvor: Sportske.net

,,Mislim samo o Fenerbahčeu", rekao je između ostalog stručnjak.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Danas je grčka ,,Gazeta" objavila informaciju da su se u Beogradu, 31. marta sastali Ergin Ataman i vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, u društvu Atamanovog menadžera Miška Ražnatovića. Tema je bio potencijalni odlazak sadašnjeg trenera Efesa u Panatinaikos, kao i prelazak Luka Vildoze u grčki tim iz Crvene zvezde. 

Turski stručnjak je demantovao navode da je sastanka u vezi sa ovim prelascima bilo.

,,Nisam imao nikakve sastanke sa Panatinaikosom. Moje misli su u ovom trenutku na derbiju sa Fenerbahčeom 6. aprila. Veoma važan meč za obe ekipe. Hoćemo da dobijemo taj derbi i da nam ostanu šanse za plej of do poslednje nedelje“, rekao je Ergin Ataman.

Dvostruki uzastopni šampion Evrope turski Efes dva kola pre kraja "regularnog" dela Evrolige nalazi se na 10. poziciji i čeka kikseve rivala kako bi se "ušunjao" u Top 8 i nastavio put ka trećoj tituli u nizu. Sledeći meč igraju sa Fenerbahčeom, a pobeda je imperativ. 

Panatinaikos je takođe demantovao informacije da postoje razgovori sa Atamanom. Ekipu Panatinaikosa vodi trenutno Hristos Serelis, a mnogo se prethodnih nedelja govorilo o dolasku Pabla Lasa u tim iz Atine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke