Slukas objavio kad ide u penziju

Autor: Filip Rodic
četvrtak 19.09.2024.
23:15
Izvor: Sportske.net

"Neću predaleko".

twitter
twitter

Povezane vesti

Legendarni grčki košarkaš Kostas Slukas osvojio je Evroligu sa tri različita kluba i kao aktuelni MVP fajnal-fora Evrolige ulazi u novu sezonu.

Na njegovoj poziciji su Kendrik Nad, Lorenzo Braun i Džerijan Grent, što čini jednu od najjačih bekovskih rotacija u Evropi.

"U takvim timovima nalik Galaktikosima, moramo da ostavimo ego po strani. Naravno, trener igra veliku ulogu u tome, kako on upravlja svim ovim", osvrnuo se Slukas na trenera Ergina Atamana za grčki "Sportal".

"On je stručnjak za to kako se nositi sa ličnostima, kao što je prošlost pokazala i naravno, odnosi koji postoje između saigrača igraju ulogu", primetio je on. 

Uz to, Slukas je prvi put progovorio o tome kada namerava da završi karijeru, pojasnivši da želi da igra dok njegov trenutni ugovor sa Panatinaikosom ne istekne 2026. godine.

"Mislim da neću ići predaleko u 'Priči o Kostasu Sloukasu'. Mislim da ću za 2,3 godine prestati. Kada mi se ugovor završi, odnosno. Mislim da neće dugo trajati. Želim da završim na dobrom nivou sa što boljim i uspešnijim timom", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke