Slukas pred gostovanje Zvezdi pričao o Željku i velikom iznenađenju u Partizanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.12.2021.
15:21
Izvor: Sportske.net

Sjajni košarkaš veruje u pobedu svog tima protiv Crvene zvezde.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Kostas Slukas je sa svojim Olimpijakosom u Beogradu, igraju večeras protiv Crvene zvezde, a u razgovoru za "Sport klub" rekao je da očekuje agresivnog rivala.

"Govorimo o Crvenoj zvezdi koja je veoma težak rival. Igraju veoma agresivno u odbrani i napadu, naročito na svom terenu. Dolaze nakon pobede nad Zenitom i to ekipi daje samopouzdanje. Takođe, mislim da smo i mi u dobrom momentumu, igramo dobru košarku i trenutno čuvamo dobru poziciju na tabeli", ističe Kostas Slukas u razgovoru za "Sport klub".

Neizvežno pitanje vezano je za njegovog "košarkaškog oca", kako on kaže, Željka Obradovića, sa kojim je sarađivao u Fenerbahčeu.

"Rekao sam mnogo puta da Željka vidim kao svog košarkaškog oca. Mnogo sam naučio od njega, ne samo o košarci, nego i generalno o životu, naučio me je kako da razmišljam, mnogo stvari van košarke. On je najbolji, on je legenda i mogu da kažem da je on jedan genije košarke. Ali i generalno kao čovek", rekao je Kostas Slukas.

Kaže da je bio prilično iznenađen kada je čuo da je Željko prešao u Partizan.

"Za mene nije veliko iznenađenje što je otišao u Partizan, on ne može da bude van košarke, a mislim da je Partizan jedna od najvećih ljubavi koje on ima. On je tu da pomogne timu u ovoj situaciji", rekao je Slukas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke