Smailagić pred Olimpijakos: "Poremetilo nas je ovo sa Ledejom"

Autor: Mladen Heleta
sreda 27.03.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Partizan mora da pobedi.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana sutra od 20.30 sati dočekuju Olimpijakos u 32. kolu Evrolige.

Na tri kola pre kraja, pobeda je imperativ i jednima i drugima.

Crno-beli se nalaze u velikoj borbi za deseto mesto na tabeli, poslednje koje vodi u plej-in, dok Olimpijakos pokušava da se izbori za dve stvari. Najpre da uđe u Top 6 i tako se direktno domogne plej-ofa, a onda i da bude u Top 4, što bi mu u doigravanju omogućilo prednost domaćeg terena, a to je važan korak ka fajnal-foru.

Centar crno-belih Alen Smailagić izašao je pred novinare uoči ovog meča i govorio o svim temama koje u ovom trenutku zanimaju sportsku javnost u Srbiji.

"Svi znamo kakva je to ekipa, da su dobri, da imaju dobre igrače, ali i nama su sve utakmice do kraja važne. Moramo da ostavimo srce na terenu i moramo da pobedimo. Razmišljamo o pobedama, treniramo za to, svaka utakmica je bitna, daćemo sve od sebe da probamo da uđemo u plej-in", rekao je Alen Smailagić i dodao:

"Igramo pred domaćim navijačima, na našem terenu i na našim koševima, gde smo mi naviklli. Neće biti tako lagano i moraćemo da se borimo do kraja da pobedimo".

Na pitanje da li je ekipu poremetilo sve to što se desilo sa Zekom Ledejom, kom je preminuo otac i koji još nije stigao u Beograd, Smailagić je rekao:

"Kako nas nije poremetilo? Tragično je to što se desilo, ne bih voleo da se nikome od nas to desi. Jedva čekamo da bude tu, on je važan deo naše ekipe".

Na kraju je pohvalio publiku, a Arena je ponovo rasprodata.

"Nemam šta da kažem, to se već očekuje. Ja obožavam ove navijače koji dolaze da nas bodre, želimo da budu tu na svakoj utakmici i da budu naš šesti igrač na terenu", završio je Smailagić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke