Smailagić: ''Sad smo još jači! Rivali će se plašiti nas i naših navijača!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.08.2023.
17:06
Izvor: Sportske.net

Samouvereno najavljuje novu sezonu centar Partizana.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle oporavka od virusne infekcije koja mu je zadala mnogo problema ovog leta i zbog koje je propustio Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom, Alen Smailagić se ovih dana potpuno fokusirao na obaveze u Partizanu na početku priprema za sledeću sezonu.

U prošloj je postao jedan od ljubimaca Partizanovih navijača.

''Drago mi je što su me prihvatili. Ja sam ono što jesam. Kakav sam izašao iz kuće, takav ću biti i ovde. To navijači prepoznaju, ja sam iz Brograda. Osećaju oni da želim ovom klubu sve najbolje, kao i svi ostali'', rekao je Smailagić.

Značajan deo ekipe iz prethodne sezone je i dalje na okupu, a uskoro će im se priključiti i novajlije, poput Pi Džej Doužera, Frenka Kaminskog, Mateuša Ponitke, dok povratnik Ognjen Jaramaz već trenira sa ekipom.

''Dobili smo mnogo dobra pojačanja, dobar smo tim, evo već treću godinu. Svi se mnogo dobro znamo i ove godine napadamo fajnal-for!'', poručuje popularni Smajli.

UIsledilo je podsećanje na neke njegove prognoze iz prošle sezone, dobro mu je išlo do jednog trenutka...

''Nemam ja posebne moći, nego nisam računao da će se desiti ono u drugoj utakmici protiv Reala. To me je malo preračunalo, ali ove godine će biti nešto sjajno, pogotovo posle ovoliko velikog broja registrovanih za sezonske karte. Oseća se ta energija i podrška koju imamo. Igrači koji dolaze sada će osetiti to sigurno.

I drugi timovi kada počne sezona će se plašiti nas i naših navijača'', naglasio je Smailagić.

Navijači ga doživljavaju i kao velikog poznavaoca najboljih mesta za izlaske u Beogradu, pa je usledilo i šaljivo pitanje da li će upoznati i novajliju Kaminskog sa čarima našeg glavnog grada.

''Ja bih mu pokazao ceo Beograd. Znao bi sigurno gde dolazi. Možda voli i pecanje, nismo još pričali, videćemo.

Prestao sam i da izlazim da mi navijači posle ne bi rekli da preterujem. Već godinu i po nisam izašao u klub. Sve to mi je smešno i sve kroz šalu doživljavam'', jasan je ''Smajli''.

Na kraju, još jedna optimistička poruka navijačima.

''Jače su ekipe, i mi smo jači, mi mlađi smo mnogo iskusniji. I Partizan se pojačao u raznim segmentima. Konkretno, očekujem da osvojimo titulu i ništa me drugo ne zanima, a za F4 ću da se borim'', zaključio je centar Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke