Smajli menja taktiku: ''Zabranjeno mi je da prognoziram''

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.05.2023.
22:06
Izvor: Sportske.net

Sjajno raspoloženje u ekipi Partizana.

© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Posle večerašnjeg treninga u madridskom ''ViZink centru'', svoju najavu utakmice protiv Reala u sredu od 21 čas imao je i centar crno-belih Alen Smailagić.

''Isto kao u prve dve utakmice, poslednje dve smo već i zaboravili, nisu baš bile za pamćenje. Bili smo tako blizu da uđemo na Fajnal for... Ništa, sutra mora da bude još jača koncentracija, igraćemo jače, znamo da nam je ovo poslednja šansa, daćemo sve od sebe da pobedimo.

Motivisani smo i koncentisani smo da damo sve od sebe. Definitivno to nije bilo dovoljno prošle nedelje, tako da ćemo se potruditi da bude bolje'', rekao je popularni ''Smajli''.

Potvrdio je i ono što su novinari večeras mogli da vide pred kraj treninga - atmosfera u ekipie je i dalje sjajna, bez obzira na dva prethodna poraza.

''Atmosfera je fantastična, oseća se veća ozbiljnost, ali je hemija kakva je bila. Koncentrisaniji smo'', kaže Smailagić.

Partizan će sutra biti jači za kapitena Pantera.

''Jako puno će nam značiti, imaćemo još jednog skorera, opasnog igrača, otvoriće se neki šutevi za nas ostale, tako da ćemo moći da doprinesemo'', kaže Smailagić.

Kraj treninga obeležio je i koš Matijasa Lesora sa pola terena, a trener Obradović je neposredno pre toga obećao večeru celoj ekipi ako centar crno-belih pogodi jedan od deset šuteva.

''Plaća Željko večeru, ali verovatno neki dobar restoran'', raduje se ''Smajli''.

Ko će da bira restoran?

''Verovatno on, ha-ha''.

Od početka ove četvrtfinalne serije Smailagić je navikao novinare na svoje prognoze, ali...

''Zabranjeno mi je da prognoziram, evo tu je Ivča koji me gleda šta pričam, tako da moram da budem oprezan. A ne znam ko je njemu rekao, ha-ha.

Idemo da se borimo, da damo sve od sebe, a očekujem da nam date podršku i ništa nam više neće trebati'', zaključio je Smailagić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke