Smajli na treningu Partizana - Pozitivom protiv malera!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.11.2022.
23:58
Izvor: Sportske.net

Nema očajavanja, vratiće se Smajli još jači.

Darko Mitrović/Sportske.net
Darko Mitrović/Sportske.net

Povezane vesti

Ono čega su se navijači Partizana i svi u klubu pribojavali, danas je potvrđeno - Alen Smailagić moraće na novu višenedeljnu pauzu zbog povrede tetive domalog prsta desne ruke.

Danas je iz kluba saopšteno da je očekivana pauza za Smailagića oko šest nedelja, a sve se dešava posle samo tri odigrana meča od povratka na teren pošto je prethodno takođe duže pauzirao zbog povrede.

Psihološki nije lako prevazići povredu za povredom, ali ono što smo večeras u Madridu videli na treningu Partizana pred meč sa Realom (četvrtak, 20.45h), pokazuje da Smailagić nije klonuo duhom i da je zadržao prepoznatljivu pozitivnu energiju.

Naravno, odgledao je trening svojih saigrača, a kada su oni završili rad za večeras, popularni Smajli je u prisustvu novinara uzeo loptu u ruke i sa osmehom na licu ''ispalio'' nekoliko šuteva, iako mu je prst bandažiran.

Nije Smailagić jedini koji je povređen. Uz njega se oporavljaju i Aleksa Avramović i Balša Koprivica koji je danas doputovao u Madrid na dodatne preglede posle kojih je utvrđeno da će morati još mesec dana da pauzira. On i dalje ima flaster na povređenoj šaci, a još uvek je primetan i otok, pa će i on morati strpljivo da ispoštuje ceo proces oporavka.

Pozitivan pomak je i kod Alekse Avramovića koji je konačno skinuo longetu, ali će i njemu biti potrebno još vremena kako bi se ponovo priključio ekipi.

Darko Mitrović/Sportske.net

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke