''Smajli'' najavio lepu utakmicu, Madar presrećan zbog rasprodate Arene

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2023.
15:01
Izvor: Sportske.net

Osim trenera Obradovića, sutrašnji spektakl najavili su i njegovi igrači.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U 30. kolu Evrolige Partizan će sutra od 20 časova dočekati vodeću ekipu na tabeli, atinski Olimpijakos, a crno-beli su potvrdili da su sve karte za ovaj meč rasprodate.

Izraelski plejmejker Jam Madar je posebno istakao taj detalj u najavi ove utakmice.

"Srećan sam što se vraćamo da igramo pred punom Arenom, znamo da je rasprodata hala i kakva će biti atmosfera. Daćemo sve od sebe, biće veoma teška utakmica protiv veoma teškog rivala, moramo da budemo spremni na to.

Taktički se pripremamo, pričamo, gledali smo video. Analizirali smo šta rade najbolje, pokušaćemo sve da uradimo i defanzivno i ofanizvno da dobijemo meč. Prvi put da smo imali dane za odmor, svi smo došli sveži. Idemo meč po meč", istakao je Madar. 

Alen Smailagić će sutra voditi veliku borbu sa Sašom Vezenkovim koji je najkorisniji igrač dosadašnjeg toka sezone u Evroligi.

''Pripremamo se već skoro pet dana, tako da ćemo videti kada se budemo obračunali sa njima da li je to bilo kvalitetno ili nije. Mi mislimo da jeste. Sa razlogom su prvi, igraju dobru košarku. Mi se spremamo, radimo odbranu na njihov napad i obrnuto. Biće lepa utakmica za gledanje'', zaključio je popularni ''Smajli''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke