Smajli otišao, a ko dolazi u Partizan? JOŠ DVA imena u igri!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.06.2024.
19:58
Izvor: Sportske.net

Posle odlaska još jednog važnog igrača, treba očekivati i nova pojačanja u Partizanu.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Velike promene se ovog leta dešavaju u ekipi Partizana. Jedan po jedan odlaze nosioci igre iz prethodne dve ili tri sezone, a najnoviji odlazak je ozvaničen ovog popodneva, kada su crno-beli potvrdili da su se posle tri godine rastali sa svojim centrom Alenom Smailagićem.

Navijači zato što pre očekuju adekvatna pojačanja, čak i bolje igrače od onih koji su ovog leta napustili ekipu Partizana.

Dosta imena se pominjalo ovih dana, pisali smo i danas na tu temu, ali uz one koji su se do sada povezivali sa Partizanom, večeras su se pojavila i dva nova imena. Naime, ''Meridiansport'' je preneo da su na meti Partizana navodno i Tajrik Džons iz Efesa, kao i Ajzea Majk iz francuskog Burga. Prema njihovim saznanjima, Džons i Majk su blizu dogovora sa crno-belima.

Tajrika Džonsa šira javnost je već dobro upoznala kao košarkaša Efesa prošle sezone. Ovaj 27-godišnji igrač koji pokriva centarske pozicije je prošle sezone u Evroligi ostvario učinak od 7.2 poena, 4.3 skokova, 1 asistenciju, uz indeks korisnosti 9.5.

Pre Efesa je igrao i za Hapoel Tel Aviv, Pezaro, Turk Telekom.

Ajzea Majk je imao odličnu sezonu u Evrokupu sa ekipom Burga, sa kojom je igrao i u finalu ovog takmičenja. Ima 26 godina, visok je 200 cm i igra na pozicijama krila ili krilnog centra. Dve godine je član Burga i to mu je prvi klub od dolaska u Evropu.

Majk je u Evrokupu prošle sezone ostvario učinak od 12.8 poena, 4.2 skoka i 1.5 asistencija, uz indeks korisnosti 13.7.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke