Šou Džejmsa u Monaku, Uniks pao u poslednjim sekundama

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 22.02.2022.
22:04
Izvor: Sportske.net

Pobeda ostaje u Kneževini.

EPA-EFE/David Aguilar
EPA-EFE/David Aguilar

Povezane vesti

Košarkaši Monaka ostvarili su tesnu pobedu na domaćem terenu protiv Uniksa 79:76 u meču 20. kola Evrolige koji je odlučen trojkom Majka Džejmsa na šest sekundi pre kraja meča.

Monako je već u prvom četvrtini stigao do serije koja mu je omogućila osam poena prednosti, ali je Uniks sa dve trojke vrlo brzo istopio razliku.

Kraj prve četvrtine ukazao je da nas očekuje velika borba i neizvestan meč, što se obistinilo do samog završetka susreta.

Monako je na poluvreme otišao sa plus osam zahvaljujući trojci Džejmsa, a dugo je i tokom treće deonice održavao dvocifrenu razliku, sve do momenta kada je Andrej Voroncevič pogodio trojku za Uniksovih minus šest.

Sa ovim zaostatkom ruski tim je ušao u odlučujuću četvrtinu, a na šesti i po minuta pre kraja meča imao i najvećih plus 15 posle poena Alfe Dijaloa.

Od tog trenutka Uniks postiže dve trojke i vraća se u život, a zatim i četvrtom trojkom Maja stiže na neverovatnih minus dva.

Neverovatni Majo na manje od pola minuta pre kraja donosi izjednačenje Uniksu, petom trojkom na meču, ali je na suprotnoj strani uzvratio Džejms na isti način i doneo važnu pobedu Monaku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke