Šou u Somboru, pas prekinuo Jokićev intervju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.05.2022.
08:21
Izvor: Sportske.net

Posle originalnog uručenja MVP nagrade, Jokić govorio za američke medije.

AP Photo/Jack Dempsey
AP Photo/Jack Dempsey

Povezane vesti

Prvi put u istoriji NBA lige, nagrada najboljem igraču uručena je u - štali. Bilo je to prelepo iznenađenje za Nikolu Jokića jer je delegacija Denver Nagetsa na čelu sa trenerom Melounom doputovala u Srbiju i uručila mu nagradu ispred njegove ergele u Somboru.

Bio je to i menadžer Miško Ražnatović, a sjajnu atmosferu je upotpunio i jedan vojvođanski orkestar.

Jokić je bio vidno dirnut ovakvim gestom, pokušavao je da zadrži suze radosnice, a potom je dao i intervju za američki TNT, u svom stilu.

''Sada ne razmišljam o tome, ali kada budem star, debeo i mrzovoljan, sigurno ću se setiti toga i pričati deci o tome da sam nekada igrao dobru košarku. Svi znaju da sam ja isti onaj momak, i ostaću isti posle ovoga.

Činjenica da sam u društvu sa svim tim momcima koji su stvarali istoriju ove lige i ovog sporta i to samo po sebi znači mnogo, to je neverovatno nasleđe koje ostaje'', izjavio je Jokić.

A onda se u intervju uključio ''nezvani gost'' i prekinuo razgovor. Pogledajte u prilogu kako je sve izgledalo, a Jokić bi možda ovih dana mogao da ''skokne'' i do Beograda i isprati najvažnije utakmice što u AdmiralBet ABA ligi, što na F4 Evrolige.

Večeras u ''Pioniru'' igraju Zvezda i Cedevita Olimpija, a AdmiralBet vam nudi odličnu kvotu za igru na više od 161.5 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke