Španci baš preteruju, Srbija je "Ogre"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 08.09.2019.
09:09
Izvor: Sportske.net

Mediji na Pirinejima se utrkuju ko će udeliti više komplimenata Srbiji. Svejedno, Španija je veliki rival...

fiba.basketball

Povezane vesti

Duel sa Srbijom je centralna tema u španskim medijima. "Marka" piše da je naš tim pokazao najviše u dosadašnjem toku prvenstva, da smo mi i Amerikanci za klasu iznad ostalih ekipa.

"Jasno je da igramo protiv zastrašujuće ekipe, oni su sada ono što je Španija bila u poslednjih 16 godina", kaže Serđo Skariolo.

List dodaje da je Đorđević uvek izjavljivao da bi voleo da Srbija bude kao Španija u većem delu ovog veka, i da Srbija to jeste, kada se pogleda kvalitet tima kome nedostaje jedino Teodosić, ali u punoj fizičkoj spremi.

Španci navode da ni originalni "Drim-tim" nije sa takvom lakoćom i razlikom tukao protivnike, ali i da Srbija igra strašnu odbranu, prima 62.5 poena po meču koliko i "Crvena furija".

"AS", Srbiju nazivao monstruoznom, pišu da je favorit, da Španija mora da odigra najbolje na turniru i da se nada da će Srbija imati loš dan. "Mundo deportivo", kaže da nema pritiska, ekipa je u četvrtfinal, a ovo je prilika da vide gde su u odnosu na najbolji tim na prvenstvu. Verovatno će štedeti Rudija Fernandeza za četvrtfinale.

"Sport", naziva Đorđevića "mitom", Srbiju "Ogreom", čudovištem iz legendi koje jede decu.

Očigledno, svesni su snage Srbije, ali Španija je uvek veliki rival, za poštovanje, tim koji je vladao Evropom u većem delu ovog veka i svakako da će ovo biti naš najveći ispit na šampionatu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
DRUG OSTOJA
Monday, 09.09.2019
02:28

Isprašili nas k'o majmune!

avatar
Mani2
Sunday, 08.09.2019
10:30

Pazi se kad te hvale. Narocito na ovakav nacin