Španci najavljuju obrt - Kampaco možda ipak igra protiv Partizana?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.10.2024.
16:16
Izvor: Sportske.net

Još nije izvesno u kom će sastavu Real sutra dočekati Partizan.

Real Madrid Basket
Real Madrid Basket

Povezane vesti

Ni Real, ni Partizan nisu dobro započeli novu evroligašku sezonu, poraženi su i jedni i drugi u prvom kolu, pa bi im pobeda u sutrašnjem međusobnom duelu u madridskom ''Vizink centru'' bila od ogromne važnosti.

Dodatni problem za Madriđane je i kazna koju su disciplinski organi Evrolige izrekli plejmejkeru Reala Fakundu Kampacu zbog burnih protesta u finišu meča protiv Bajerna.

Argentinac je kažnjen novčano u iznosu od 5.000 evra, ali i jednom utakmicom suspenzije koju bi trebalo da odradi sutra protiv Partizana.

Međutim, španski mediji ovog popodneva najavljuju mogući obrt, s obzirom da je Real uputio prigovor na odluku Evrolige i nada se odgovoru u narednim satima.

''Videćemo to sutra i videćemo ko će kakvu minutažu da ima. I Andres Feliz i Serhio Ljulj ili Ratan-Mejs mogu da deluju i videćemo kako ćemo se organizovati u slučaju da reakcija kluba ne bude imala efekta i Faku ne bude mogao da igra. Čekamo.

Neću da ulazim u to da li je izrečena kazna fer ili ne, tako je, jer je Evroliga to odredila. Jedino što možemo da uradimo je da to prihvatimo, naučimo lekciju i znamo da će ove situacije biti primer drugima. Faku zna da nije uradio pravu stvar, sigurno bi i sa novčanom kaznom to razumeo'', istakao je trener Ćus Mateo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke