Španski ''As'': ''Real se lepo zabavio protiv Zvezde''

Autor: Darko Mitrović
petak 25.10.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

U prvi plan ističu veliki broj asistencija.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Iako je bila značajno oslabljena neigranjem Bolomboja i Nedovića, očekivao se jači otpor Crvene zvezde sinoć protiv Reala u madridskom ''ViZink centru''.

Ali, već u prvom poluvremenu je postalo jasno da od iznenađenja nema ništa i da Zvezda nema rešenja za svog bivšeg pleja Fakunda Kampaca, ali i za Realove centre, zahvaljujući kojima je domaćin stvarao najveću prednost.

Španski ''As'' u svom tekstu naglašava da su madridski beli ''uništili Crvenu zvezdu sa 26 asistencija, rekordom sezone'', a od pojedinaca ističu fenomenalnog Kampaca, ali i mladog Endiajea.

''Real Madrid je ovog četvrtka napravio ogroman, dug i dubok korak u izgradnji ovog novog projekta. Uspeli su to tako što su se zabavili protiv Crvene zvezde, koja je ušla kao lider Evrolige i napustila ViZink centar sa prilično mučnih 95-72. Srbi su bili nadigrani od početka i nisu se osećali prijatno. Nadmoć belih je bila ogromna. Ovo +23 takođe služi kao upozorenje da se Real Madrid vratio i to na veliki način, sa 26 asistencija (rekord sezone) i ogromnim učinkom Kampaca'', ističe ''As''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke