Spanulis šokiran i besan, dobio psovku odakle se najmanje nadao: ''Ovo nikad nisam video!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.11.2023.
23:05
Izvor: Sportske.net

Nesvakidašnja situacija.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Ekipa grčkog Peristerija večeras je kao gost savladala mašarski Sombateli sa 90:87 u okviru četvrtog kola Grupe A FIBA Lige šampiona, što joj je druga pobeda od početka sezone u tom takmičenju.

Međutim, posle ovog meča najviše se piše i priča o isključenju trenera grčkog tima Vasilisa Spanulisa.

On je isključen na oko šest minuta do kraja utakmice kada je dobio drugu tehničku grešku posle rasprave sa sudijom, ali ono što ga je šokiralo je da ga je tom prilikom jedan član zapisničkog stola - opsovao.

''Za više od 20 godina u košarci, nikada u životu nisam video momka sa stola (službenika za stolom), koji je deo igre, da kaže: 'Je.i se.' Nikad u životu to nisam video! Ovo je sramota, pre svega za njega samog, posle za košarku, i za domaćina koji je veoma dobar klub sa veoma dobrim ljudima i veoma dobrim trenerom kojeg lično poznajem. Ovo je sramota, nikad vako nešto nisam čuo.

Tražio sam od njega tajm-aut samo ako primimo koš. Dao je tajm-aut iako Falko nije pogodio, jer smo napravili faul. Ja mu kažem: 'Zašto dajete tajm-aut?' A on mi kaže, 'Je.i se.' Ovo je sramota za košarku. Ovo je ono što nam ne treba u košarci. Ovo je sramota. Nemam šta drugo da kažem. Osoba sa stola da mi kaže 'Je.i se.' Ovo je sramota. Nikada u životu ovo nisam video i nikada više neću videti'', besan je Spanulis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke