Spektakl, Partizan protiv DeMarkusa Kazinsa!

Autor: Boris Jovanović
utorak 01.10.2024.
08:50
Izvor: Sportske.net

Ako ste se pitali šta je sa "Bugijem"?

EPA-EFE/JIM LO SCALZO
EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Povezane vesti

Basketaši Partizana koji su početkom septembra postali prvaci Srbije igraju na Vuksi 3x3 Master Turniru.

Crno-beli su imali sjajne rezultate u poslednje vreme, podsetimo predvođeni Stefanom Milivojevićem i njegovim imenjakom Torbicom, osvojili su čelendžer  Pont du Gardu.

Nova iskušenja su u Kini, već na startu ih čekaju domaćini, ekipa Vuksi Vena koja u svojim redovima ima veliko ime De Markusa Kazinsa!

Njega nije potrebno posebno predstavljati, otišao je iz NBA i nekako skliznuo sa radara. "Bugi" je poslednji put nosio dres Jokićevih Nagetsa u NBA 2022. godine, posle je igrao kratko u Portoriku i na Tajvanu. Četvorostruki Ol-Star svojevremeno peti pik drafta, jedan od najvećih potencijala u ovom veku kada su u pitanju centri je ostavio dubok trag, ali zbog karaktera nije dostigao predviđene visine. Veći deo karijere je proveo u Kingsima, od 2017. je za pet sezona promenio šest klubova.

Debitovao je prošlog meseca u 3x3, ubedio ga je zemljak i prijatelj Endrju Keli.

Od timova iz Srbije igraju još Ub, predvođen Stojačićem i Majstorovićem, kao i ekipa Limana sa Vasićem, Kojićem, Popovićem i Stojanovićem.

U ranom terminu od 10:50, Ub igra protiv opasnog Prinstona, sledi duel Viiene i Podgorice, da bi na kraju programa igrali Partizan i Vuksi.

Naravno, na AdmiralBetu se ovde možete kladiti na pomenute mečeve, a popularna kladionica nudi i klađenje na poene igrača!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke