Spektakl u ''Pioniru'', nova pobeda Partizana!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.01.2015.
22:38
Izvor: Sportske.net

Bez Milenka Tepića u ekipi, Partizan večeras vodio veliku borbu sa ekipom iz Laktaša i na kraju izborio pobedu, uz sjajnu podršku ''Grobara'', zahvaljujući kojima je sve ličilo na pravi košarkaški spektakl.

eurocupbasketball.com
eurocupbasketball.com

Povezane vesti

Šampion Srbije nastavio sa pobedama u ABA ligi. Šesti uzastopni trijumf crno-beli su izborili večeras pred svojim navijačima nad Igokeom, rezultatom 74-65.

Predvođen trilingom najiskusnijih, Mačvanom, Pavlovićem i kapitenom Milosavljevićem, i uz fantastičnu podršku sa tribina krcatog ''Pionira'', Partizan je odlično otvorio večerašnju utakmicu.

Sredinom prve četvrtine, crno-beli su poveli sa 13-6 i nagovestili da će bez većih problema opravdati ulogu favorita.

Iako je ekipa Duška Vujoševića konstantno bila u vođstvu, iako je njihova prednost u par navrata bivala i dvocifrena (21-10, 30-19), gosti su se stalno vraćali i održavali svoje šanse za eventualni preokret.

Najviše problema crno-belima je pravio njihov nekadašnji igrač Marko Čakarević, a sredinom poslednje deonice, Partizan je ušao u prilične probleme. Igokea je stigla na samo poen razlike (62-61) i delovalo je da nas čeka dramatičan finiš.

Ali, podrška sa tribina je u tim trenucima postala još žešća, a uz takav vetar u leđa, košarkaši Partizana su uspeli da za kratko vreme ponovo uvećaju vođstvo i na kraju trijumfuju sa 74-65.

Dragan Milosavljević i Milan Mačvan su sa po 13 poena vodili Partizan do 12. pobede u 19 odigranih kola. Pratili su ih Andrić sa 12, Murić sa osam i Nikola Milutinov sa sedam poena i devet skokova.

U Igokei, Marko Čakarević najbolji sa 18 poena i šest skokova, dok je Bunić upisao 16 poena.

Ovo je ekipi iz Laktaša 14. poraz ove sezone, pa su i dalje na pretposlednjem na tabeli ABA lige.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chelsea-blue machine
Saturday, 24.01.2015
23:42

Pobedi se ne gleda u zube.Još jednom smo pokazali da smo velika crno bela porodica.Samo napred Partizaneeee ljubavii !!!!!!!!!!