Spektakularan transfer - Bosanac "na pragu" Reala!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 27.03.2022.
21:35
Izvor: Sportske.net

Sjajne igre vode ga u Madrid.

fibaeurope.com
fibaeurope.com

Povezane vesti

Jedan od najvećih košarkaških talenata na ovim prostorima, reprezentativac Bosne i Hercegovine, Džanan Musa na pragu je slavnog Real Madrida, prenose španski mediji.

Musa igra fenomenalnu sezonu u dresu Breogana člana španske ACB lige. Mladi bek beleži prosečno 20 poena po meču i jedan je od najozbiljnih kandidata za zvanje MVP-a najjače lige u Evropi.

Bosanski reprezentativac bi na kraju sezone trebalo da se preseli u Madrid i potpiše dvogodišnji ugovor sa "kraljevskim klubom". 22-godišnjak će u Madridu zarađivati milion i po evra po sezoni.

Musa je skrenuo pažnju na sebe još 2015. godine kada je sa kadetskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine osvojio Evopsko prvenstvo. Prvi klub u karijeri bila mu je Cedevita za koju je nastupao od 2015. do 2018. godine, zatim se preselio u NBA ligu i proveo dve sezone u Bruklin Netsima.

Prošle sezone se vratio u Evropu i bio deo šampionske ekipe Efesa koja je postala prvak Evrope, ipak Musa nije bio zadovoljan svojim statusom u ekipi pa se preselio u španski Breogan za koji trenutno nastupa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke