Spekulacije sve glasnije - Saletov evropski Partizan, stižu i atraktivna pojačanja?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.04.2021.
22:13
Izvor: Novosti.rs

Crno-bele čeka veoma zanimljivo leto!

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti

Iako je u prvi mah izgledalo kao ne baš utemeljena priča, u poslednja dva dana sve je više spekulacija u vezi dolaska Aleksandra Đorđevića na klupu Partizana po završetku tekuće sezone.

Njegov rastanak sa Virtusom je sve izvesniji posle neuspeha u borbi za plasman u Evroligu, a u Partizanu tek treba da donesu odluku o trajnijem rešenju za mesto trenera po završetku ove sezone.

Iako juče predsednik kluba Ostoja Mijailović nije potvrdio takvu nameru, ne želeći da na bilo koji način remeti Đorđevićev status u Virtusu, kao ni Matovićev u Partizanu, atmosfera u javnosti se sve više ''zagreva'' u vezi potencijalnog povratka Đorđevića u Partizan posle duge tri decenije.

Na tu temu večeras pišu i ''Novosti'', uz iznošenje novih saznanja, na koje navijači Partizana ne mogu da budu ravnodušni.

Pomenuti izvor navodi da bi Đorđević u Partizanu imao funkciju ne samo trenera, nego i sportskog direktora, a da bi Zoran Savić dobio šira ovlašćenja koja se ne bi ticala samo sportskog sektora. Osim toga, navodno je ideja da se stručni štab pojača i Markom Ičelićem, koji radi u Emiratima i koji bi u Partizanu imao posebna zaduženja u radu sa mladim igračima.

Ali, ni tu nije kraj, pominju se čak i prva pojačanja za narednu sezonu, a ona bi mogla da budu veoma atraktivna.

Navodno, uz Đorđevića, u Partuizan bi se vratila i dvojica iskusnih igrača - centar Miroslav Raduljica koji bi se vratio iz Kine i Jan Veseli koji bi posle sedam godina trebalo da se rastane sa Fenerbahčeom.

Sve ovo zanimljivo zvuči, ali u ovom trenutku je veliko pitanje koliko je realizacija daleko. Ima još vremena do kraja sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke