Splićani dovode veliko pojačanje pred dolazak Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.10.2023.
22:45
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

Omiljen je među njihovim navijačima.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa Splita je loše započela sezonu u AdmiralBet ABA ligi. Posle pet odigranih kola je ostvarila četiri poraza, uz jedini trijumf protiv čačanskog Borca na svom terenu.

U sledećem kolu Splićanima za vikend u goste dolazi aktuelni šampion Partizan koji se prošle sezone prilično namučio na ovom gostovanju i do pobede je došao posle dramatične borbe, pogotkom Nanelija u poslednjim trenucima za konalnih 96:95.

Tada je iskusni Amerikanac Šenon Šorter pravio mnogo problema odbrani Partizana i upisao je 25 poena, uz šest skokova i pet asistencija u tom meču.

Sjajni šuter je letos napustio Split i otišao u Egipat, ali hrvatske ''Sportske novosti'' najavljuju njegov ekspresni povratak, i to baš pred novi dolazak Partizana.

''Šorter je čovek koji je uvek u treningu i njegova fizička sprema nije upitna. On je spreman odmah uskočiti u vatru a na Gripama ga nakon dresova s brojem 24 i 12 čeka i onaj s brojem 2. Čini se kako ga samo osvojen trofej deli od ulaska u legendu ovog slavnog kluba. Splitska publika dobro zna šta je košarka i uvek je znala ceniti prave igrače, a upravo takav je i Šenon Šorter'', pišu ''Sportske novosti'' u svom tekstu.

Podsetimo, 34-godišnji Šorter je boje Splita je branio u prethodne dve godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke