"Sportske" neće pogrešiti sa Petruševim, a Zvezda sa njim neće stati!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 22.10.2024.
21:59
Izvor: Sportske.net

Najnovije informaicje pokazuju da je sve još ranije bilo dogovoreno.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Još pre pet dana "Sportske.net" su ekskluzivno saznale da će se Filip Petrušev vratiti u Crvenu zvezdu i doći iz Olimpijakosa na Mali Kalemegdan.

Brzo su to demantovali njegov menadžer Miško Ražnatović, ali i trener crveno-belih Janis Sferopulos, međutim po svemu sudeći Petruševa ćemo ipak gledati u Zvezdinom dresu u nastavku sezone.

Zvezda bi uskoro trebalo da ozvaniči povratak reprezentativca Srbije, a da njegov dolazak nije uslovljen povredom Džoela Bolomboja potvrđuje i sledeća informacija.

Naime, Petrušev nije jedini visoki igrač koji će pojačati šampiona Srbije. Prema saznanjima "Sportske.net" uveliko se radi na angažovanju još jedne "petice" kojom bi se kompletirao roster i ublažile posledice povrede Bolomboja, koga prema prvim prognozama očekuje pauza od oko šest nedelja,te bi mogao da propusti narednih 10 evroligaških utakmica.

Još uvek se ime klasičnog centra drži u tajnosti, ali bi Zvezda umesto jednog, vrlo brzo mogla da ima čak dvojicu novih igrača na pozicijama krilnog centra i centra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke