"Sportske" saznaju - Evo koliko će odsustvovati Bolomboj!

Autor: Mladen Heleta
utorak 22.10.2024.
12:14
Izvor: Sportske.net

Ovo smo čekali.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Niko se sinoć u Crvenoj zvezdi nije radovao posle jako važne i teško izvojevane pobede protiv Budućnosti u Podogorici sa 75:73, u derbiju petog kola AdmrialBet ABA lige.

Povreda Džoela Bolomboj, prvog centra crveno-belih, gurnula je taj trijumf u drugi plan, pa se sa zebnjom čekala vest o stanju njegovog kolena i pauzi koja ga čeka.

Vesti su konačno stigle, a kako saznaju Sportske one su sjajne za Bolomboja i Zvezdu.  

Izbegnuto je ono najgore i sjajnog košarkaša čeka pauza od nekih šest sedmica.

Meniskus i ligamenti kolena su u redu, reč je o jačem udarcu u kost, što je u ovom slučaju i najbezbolnija opcija, iako neprijatna jer će Zvezda praktično do sredine decembra biti bez usluga svog možda i najkonstantnijeg igrača.

S obzirom na to kako je njegova povreda delovala u prvom trenutku i koliko je pesimistički zvučala izjava trenera Janisa Sferopulosa sinoć u "Morači", ovo je nešto što bi svi u Crvenoj zvezdi potpisali kada je već nezgoda morala da se desi.

Ipak, i šest nedelja pauze je u Zvezdinom zgusnutom rasporedu previše, Bolomboj je jedan od lidera tima, pa ne treba da čudi ukoliko šampion Srbije i regiona izađe na tržište i potraži još jednu "peticu".

Ko bi to mogao da bude, možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke