"Sportske" saznaju - Vojvodina dobija pojačanje iz Portugalije!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 23.06.2022.
14:37
Izvor: Sportske.net

Novi stranac u ekipi!

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina sutra će dobiti novo pojačanje u vidu štopera iz Malija Mamadua Traorea, saznaju "Sportske.net".

Vojvodina radi veoma ozbiljno. Nova uprava, novi stručni štab, novi igrači, a usput se nižu pobede na pripremama u Sloveniji. Da nastavljaju u dobrom ritmu, kazuje i informacija koju su saznale "Sportske.net". Naime, Vojvodina će sutra dobiti novog štopera u vidu dvadesetsedmogodišnjeg Mamadua Traorea.

On stiže iz druge portugalske lige i ekipe Estrela za koju je prošle sezone nastupao standardno i sakupio 33 utakmice. Nijedan igrač u timu nije odigrao više mečeva od njega. Visok je i snažan i nije lako dobijati duele sa njim. 

U Portugaliju je stigao 2016. godine nastupajući za lisabonsku Altu, a zatim je igrao za mlađe ekipe Maritima, da bi potom otišao u Toreirense i konačno došao u Estrelu.

Dugo Vojvodina nije uspevala da dovede strance koji bi mogli da prave razliku, možda još od Abubakara Oumarua, a sada ih potencijalno imaju dvojicu. U utorak se ekipi priključio bivši napadač Parme Iv Baraje koji je danas radio individualno kako bi se što pre navikao na trenažni proces ekipe, a već sutra stiže Traore.

On će tako postati već šesto pojačanje Novosađana nakon što su potpisali Radomir Milosavljević, Iv Baraje, Nemanja Nikolić, Uroš Nikolić i Lazar Carević. Trener Milan Rastavac je uostalom i najavio tako nešto, a pitanje je da li je prelazni rok za Vošu uopšte gotov.

"Prelazni rok će trajati i dalje. Biće, verujem, mnogih dolazaka. Štaviše - siguran sam. Biće i nekih odlazaka. Pokušaćemo to da izbalansiramo i da ostanemo u fokusu da je naš interes primaran u ovim transakcijama. To neće biti lako jer tržište diktira šta će se tačno dešavati, a mi ćemo se prilagoditi najbolje što možemo", rekao je Rastavac pre nekoliko dana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke