Sprema se drim-tim i u Lejkersima! Lebron želi dvojicu!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 22.07.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Šta je izvodljivo?

Keith Birmingham/The Orange County Register via AP
Keith Birmingham/The Orange County Register via AP

Povezane vesti

Košarkaški klub Los Anđeles Lejkersi planiraju nove akvizicije uoči nove sezone u NBA ligi.

Titula je iz ruke Lejkersa ove sezone otišla u naručje Milvoki Baksa. Znalo se dosta ranije da tim iz Los Anđelesa ostaje bez prilike da brani tron i ne žele da se takva situacija ponovi i u predstojećoj sezoni.

Stoga razmatraju nove opcije, a prema američkim medijima, Lebron je u bliskoj saradnji sa generalnim menadžerom Lejkersa Robom Pelinkom i navodno želi iskusnog plejmejkera u svom timu. Ime koje se nalazi u samom vrhu liste želja jeste ime Krisa Pola, Lebronovog dobrog prijatelja kojeg je lično gledao tokom finalne serije Sansa i Baksa. Njemu se završava ugovor u Finiksu i mogućnost dolaska u Lejkerse je više nego realna, ali ima opciju da ostane u Arizoni za 44 miliona u narednoj sezoni ili da za znatno manji novac dođe u LA.

Takođe, Lejkersi žele i Rasela Vestbruka, za kojeg bi morali mnogo da ponude Vašington Vizardsima. Kako se navodi, imaju trejd-paket u vidu Denisa Šrudera, Kajla Kuzme i Tejlena Horton-Takera u zamenu za Rasa.

Jedan drim-tim već postoji u aktuelnoj NBA ligi. U pitanju su naravno Bruklin Netsi, a s ovim potencijalnim dodacima, i Lejkersi bi mogli lako na megdan Durentu i drugarima, koji su takođe podbacili u plej-ofu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke