Srbija ide dalje, Milica Dabović ponovo kritikuje

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.06.2021.
15:13
Izvor: Sportske.net

Ona se nikada ne uzdržava da kaže ono što joj je na duši.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije i deo istorijskih uspeha našeg nacionalnog tima pre pet-šet godina, Milica Dabović danas sa strane bodri selekciju za koju i dalje nastupa i njena sestra Ana.

Ipak, ne libi se da uputi kritike na račun selektora Marine Maljković, videli smo to i na nekim prethodnim takmičenjima, a tako je i danas kada reprezentacija Srbije igra na Evropskom prvenstvu.

Naš tim je danas savladao Crnu Goru sa 87:75 i izborio direktan plasman u četvrtfinale, kao prvoplasirani u Grupi B, ali Milici je nešto zasmetalo u ovom meču.

''Možda me mnogi ovog puta budu bolje razumeli, Dabovic dve sjajne sezone ove godine osvojen kup, sada igra 2 minuta. Butulija dve godine bez kluba ne zanima je danas ima 'air ball' (nemam nista protiv devojke) ali 15 minuta i ode na Olimpijadu? Da, ja sam luda!!'', napisala je na Tviteru.

Ana Dabović je danas igrala nepunih sedam minuta, upisala je četiri poena, a Butulija isti poenterski učinak za 23 minuta. Ali, protiv Italije, u meču koji je bio ključan za plasman u četvrtfinale, Dabovićeva je imala mnogo veću minutažu od Butulije.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke