Srbijo ne brini, imaš supertalentovane naslednike dvojice veličanstvenih!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.06.2021.
08:36
Izvor: Sportske.net

Blistava budućnost stiže, a tu su i prve ponude!

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Ovih dana svedoci smo možda i istorijskih snimaka koji svedoče o tome da naši veliki asovi u tenisu i košarci imaju naslednike koji kreću njihovim putem.

Veliku pažnju medija širom sveta izazvali su treninzi Novaka Đokovića na Majorki tokom priprema za predstojeći Vimbldon, jer je sa njim zajedno trenirao i njegov šestogodišnji sin Stefan. I to ne samo da je trenirao, već je načinom na koji udara lopticu neodoljivo podsetio na one prve Novakove teniske korake dok je bio u sličnom uzrastu. I što je najvažnije, obožava tenis.

Novak je juče pričao novinarima u Španiji o njemu i upravo to i potvrdio.

''Došao je na par dana ovde, on voli tenis. Za njega je novo iskustvo da igra na travi, radovao se tome i dopalo mu se. Gledao je moje treninge, skupljao lopte, igrao je sa mnom u pauzama mojih treninga, sa mojim bratom i sa trenerom.

Presrećan sam! To je jedan od razloga zašto sam izabrao Majorku da se ovde spremam za Vimbldon. Želeo sam da provedem više vremena sa svojom porodicom, sa svojim sinom, jer kada ste u Londonu, onda ste praktično zatvoreni i ne možete da se krećete mnogo. Uživamo i zahvalni smo što smo ovde'', istakao je Novak Đoković.

*

Za to vreme, svet je saznao i za talentovanog sina našeg proslavljenog košarkaša Predraga Stojakovića.

On se zove Andrej Stojaković, ima 16 godina i njegovi snimci ovih dana kruže na društvenim  mrežama posle odličnog nastupa na turniru "Section 7" u Finiksu.

To je prilika da se među više stotina srednjoškolaca izdvoje najbolji i dobiju ponude za koledž.

Očigledno, Andrej je uspeo da se nametne, pokazao je da poput oca ima odličan šut i prema informacijama iz Amerike, on je već dobio ponudu univerziteta Kal Poli u Kaliforniji.

U prilogu pogledajte i kako to Andrej Stojaković radi.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke