Srbin debitovao pobedom protiv Stefa Karija, Buker se zakačio sa jedinim navijačem u dvorani!

Autor: Boris Jovanović
sreda 12.01.2022.
08:29
Izvor: Sportske.net

Čestitke za našeg trenera!

Frank Gunn/The Canadian Press via AP
Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Sansi su u Kanadi prekinuli seriju domaćina od šest pobeda, jedan od najboljih timova lige je smirio Toronto koji se odlično borio, ali na kraju pobeda je otišla preko granice. Kris POl je uz 15 poena, imao 12 asistencija, a Devin Buker uspeo da se posvađa sa jedinim navijačem u dvorani, maskotom Reptorsa. Ovaj je mahao, šutirao stolice i dekoncentrisao najboljeg strelca gostiju na bacanjima u finišu, pa se košarkaš Sansa žalio sudijama, ali posle se pomirio sa maskotom. 

Ovom pobedom Sansi su stekli prednost od jednog koraka nad Voriorsima koji su izgubili od Memfisa. Za njih "Grizliji" su enigma, poraženi su deseti put u nizu od ovog rivala. Dža Morant je ubacio 29 poena, uključujući i pet u poslednjem minutu. Na drugoj strani Stef Kari tripl-dabl, 27 poena, po 10 skokova i asistencija, oporavljeni Klej Tompson je završio sa 14. Ovo je debitantska pobeda za kouča Darka Rajakovića koji je bio na klupi, Srbin je menjao bolesnog Tejlora Džeksona. 

Bjelica je ubacio sedam poena, imao četiri skoka, u igri je bio nešto manje od 12 minuta. 

Divlje slavlje navijača u Lujzijani, Pelikansi su dobili Minesotu trojkom Brendona Ingrama koji je na pravi način završio veliku noć, 33 poena, 9 asistencija. 

Vizardsi su dobili još jedan tesan meč, uspeli su da dotuku Oklahomu u poslednjem minutu poenima Koldvela-Poupa. Pobeda je vrednija jer je Bredli Bil izostao zbog korone. Kod Tandera nema Pokuševskog ponovo je prosleđen filijali. 

Čikago je uništio Pistonse, zaledili su ih na -46, Vučević je ubacio 22 poena, Rozan 20, uz 12 skokova, imao je i 7 asistencija, iako je uglavnom sedeo na klupi u finišu meča. Vučević je na početku promašivao, ali onda ušao u seriju, u trećoj četvrtini je prelomio utakmicu šutem 7 od 9. Pistonsi su u trećoj četvrtini dali samo 14 poena...

 

 U Los Anđelesu, Nagetsi su na posve neverovatan način izgubili od domaćih Klipsa.

Rezultati:

Vašington - Oklahoma 122:118
Toronto - Feniks 95:99
Čikago - Detroit 133:87
Memfis - Golden Stejt 116:108
Nju Orleans - Minesota 128:125
LA Klipers - Denver 87:85

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke