Šta bi bilo da je Partizan igrao ''u fulu''...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2023.
20:49
Izvor: Sportske.net

Trener Zadra realan u komentaru večerašnje utakmice.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Zadar je pružio dostojan otpor Partizanu, iako nijednom od početka meča nije uspeo da povede. Imali su crno-beli i 21 poen prednosti, ali se domaćin nijednog trenutka nije predavao, pa je pred kraj treće četvrtine prišao na samo sedam poena razlike.

Ipak, kvalitet Partizana je na kraju došao do izražaja, a meč je definitivno rešio raspucani Džejms Naneli serijom trojki u poslednjem kvartalu.

Na kraju, 88:78 za Partizan, a posle meča je, uz Željka Obradovića, i trener Zadra Danijel Jusup izneo svoje viđenje utakmice,

''Kad oni igraju onako 'u fulu', jako je teško igrati protiv njih. Oni su ekipa sa izuzetnim procentom šuta za tri poena, izuzev Lesora. Bilo je i otvorenih šuteva, ali i šuteva preko ruke. Mi smo pokušali da ih što više napadamo iznutra i tako dolazimo do pozicija za šut.

Za mene je najvažniji element tehnika dodavanja. Njihova udvajanja su nam pravila problem i stizali su na šut. To je i za očekivati od takve ekipe i trenera, pitanje je kako bi ovo završilo da su oni igrali 'u fulu' sve vreme.

Ovi njihovi igrači sa klupe možda i nisu na tom nivou. Svejedno, čestitam mojim igračima. Nije bilo nijedne utakmice da smo se predali. Čestitke i igračima i publici'', poručio je Jusup.

Velika je verovatnoća da se Zadar i Partizan sretnu i u četvrtfinalu plej-ofa.

''Ja bih voleo da tako bude. Zavisi nam od utakmice Zvezde i Splita. Ako Zvezda dobije, mi smo u plej-ofu'', zaključio je trener Zadra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke