Šta će Zvezdi doneti nova pojačanja, ko će biti Zvezdin ''specijalac''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.10.2020.
23:56
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Obradovićeva analiza posle još jedne ubedljive pobede u ABA ligi.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U trećem kolu ABA lige Crvena zvezda je večeras sa 93:62 deklasirala Mornar iz Bara, a posle meča, trener crveno-belih Saša Obradović je naglasio da je pobeda njegovog tima potpuno zaslužena, pa se osvrnuo na učinak dva najnovija pojačanja - Emanuela Terija i Tejlora Ročestija.

''Vidi se da smo dobili dobar kvalitet u dva igrača, i u Tejloru (Ročestiju) i u Emanuelu (Teriju). Imamo veću dubinu, to nam je malo falilo. Cela ekipa je dala doprinos i zato sam zadovoljan pobedom", izjavio je Obradović, a prenosi ''Mondo''.

A onda i nešto oširnije o jednom i o drugom, najpre o Ročestiju od koga očekuje da bude Zvezdin ''specijalac''.

"Obojica su igrala malo na svežinu, na želju da se dokažu. Tejlor kao kreacija, danas smo videli par fenomenalnih dodavanja, on bi trebalo da bude 'specijalac' u ovoj Zvezdi, s obzirom na to da imamo dugo poznanstvo i da se dobro razumemo, verovatno će da bude dobar i na terenu", konstatovao je Obradović.

Potom se detaljnije osvrnuo na Terija.

"Falio nam je igrač koji menja šuteve i pomera odbranu svojom agresivnošću, agresivnim skokom, napadom na koš. Treba nam malo vremena da se on fizički digne i vrati, ali timska hemija traje i trajaće sigurno", izjavio je Obradović, koji večeras nije želeo da komentariše najnovije medijske najave da će Zvezdu pojačati i Džoni O'Brajant.
-
Baner 15

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke