Šta čeka Partizan do kraja meseca - Slede tri vezana gostovanja, a onda...

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.10.2018.
23:02
Izvor: Sportske.net

Ekipa Partizana odlično je ušla u novu sezonu, da nije bilo poraza od Trenta, moglo bi se reći i idealno. A šta sledi posle pobede nad Zenitom?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je u novu sezonu ušao sa mladom ekipom, kojoj nedostaje iskustvo, ali koja pleni energijom na terenu, što je najviše do izražaja došlo večeras u trećoj četvrtini utakmice protiv Zenita (89:82).

Od ukupno četiri odigrane utakmice od početka sezone, Partizan je u ABA ligi savladao Cedevitu i Olimpiju, u Evrokupu izgubio od Trenta, a onda večeras pred svojim navijačima savladao Zenit.

Vremena za slavlje nema mnogo, jer Partizan u narednih desetak dana očekuju tri uzastopna gostovanja. Crno-beli će prvo 14. oktobra igrati u Baru protiv Mornara, u trećem kolu ABA lige, potom 17. oktobra gostuju Valensiji u Evrokupu, a tri dana kasnije putuju u Sloveniju na megdan Krki u Novo Mesto.

Narednu utakmicu u hali ''Aleksandar Nikolić'' Partizan će igrati tek za 15 dana, 23. oktobra, kada će crno-beli dočekati francuski ASVEL, koji je večeras savladao ekipu italijanskog Trenta.

Tri dana kasnije Partizanu u goste dolazi i Zadar u ABA ligi, a poslednjeg dana oktobra ekipa Nenada Čanka putuje u Tursku, gde će se sastati sa ekipom  Turk Telekoma.

Dakle, težak i zgusnut raspored je pred crno-belima, ali ostaje nada da će kapiten Novica Veličković uskoro biti spreman za najveće napore, pa i da će možda stići i još neko pojačanje, kako bi se zaokružio roster za ovu sezonu.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Wednesday, 10.10.2018
09:05

Nismo smeli da izgubimo od tamo nekog Trenta i pored svih okolnosti koje su uticale na to.