Šta crnogorski mediji pišu o debaklu Budućnosti?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.05.2023.
23:39
Izvor: Sportske.net

Neverica u Podgorici.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ne da ekipa Budućnosti nije uspela da iznenadi Zvezdu, nego je pretrpela i težak debakl na večerašnjem gostovanju u beogradskom ''Pioniru''.

Zvezda je slavila sa 93:55 na startu polufinalne serije plej-ofa, a podgoričke ''Vijesti'' donose izveštaj sa utakmice pod naslovom:

''Anemična Budućnost na minus 38 u Beogradu, Kampacov šou 'zapalio' tribine''.

U tekstu se dalje ističe da se ovako težak poraz nije očekivao.

''Znalo se da je razlika u kvalitetu velika, ali niko nije očekivao ovakav debakl na početku polufinala AdmiralBet ABA lige - košarkaši Budućnost Volija bili su samo nemoćni posmatrači šoua Fakunda Kampaca, koji je sjajno dirigovao igrom Crvene zvezde za 93:55.

Petar Mijović je u najavi meča rekao da niko njegovom timu ne može da oduzme ambiciju i želju, ali kako je vreme prolazilo, njegovi igrači su delovali sve bezvoljnije.

'Ubio' ih je Kampaco ukradenim loptama, asistencijama, poenima i energijom kojom je 'zarazio' i saigrače i publiku...'', pišu ''Vijesti''.

''Pobjeda'' u svom izveštaju naglašava da je Budućnost bila ''nemoćna protiv razigrane Zvezde'' i da se jednostavno ''nije pojavila'' na utakmici.

''Kvalitetniji Beograđani su slavili sa 93:55, odigrali odlično u oba pravca, ali je i ekipa Petra Mijovića bledim izdanjem i te kako 'pomogla' domaćinu da dođe do više nego ubjedljivog trijumfa, pa aktuelnog šampiona deli pobjeda od očekivanog finala'', piše ''Pobjeda''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke