Šta je Đorđević poželeo Kokoškovu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.01.2020.
23:28
Izvor: Sportske.net

Na kraju večerašnje pres konferencije, Đorđeviću je postavljeno i pitanje u vezi neuspeha reprezentacije Srbije, letos na Svetskom prvenstvu u Kini.

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti

Đorđević je večeras gostovao u Beogradu sa ekipom Virtusa, koja je poražena od Partizana (99-81) u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Šta je Đorđević rekao o samoj utakmici, čitajte u prilogu, a onda je usledilo pitanje i na temu reprezentacije, kao i šta bi poželeo svom nasledniku na klupi ''Orlova'' Igoru Kokoškovu.

''Želim mu puno sreće i što manje povreda. Nemamo samo mi šampione, ne potcenjujte nivo takmičenja i takmičare, ne kažem da smo potcenili nekog, ali iz nekog aspekata i jesmo.

Sve naše aspekte gradili smo krvavim radom od prvog dana, a kada to malo izostane, da li mislite da će vam neko okačiti medalju tek tako'', upitao je Đorđević.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bruno Zgaga
Thursday, 09.01.2020
11:06

Vrlo mi je žao naših odbojkaša,koji se bore u kvalifikacijama za Olimpijadu u Tokiju.Raduje me fenomenalna igra Jokića u Nagetsima i oduševljen sam Trinkijerijem,koji je Partizan doveo do evropskih visina!Posebna radost mi je Djoković u Australiji.

avatar
Bruno Zgaga
Thursday, 09.01.2020
11:03

Od sportista najviše volim da gledam Djokovića,Jokića ,Sumu i Sadika.