Šta je ovo?! Lejkersi doveli još jednog Ol-Star igrača, zlatni "dom penzionera"?

Autor: Boris Jovanović
subota 04.09.2021.
09:51
Izvor: Sportske.net

Da nisu malo prestrogi, ima 33 godine...

PAUL BUCK
PAUL BUCK

Povezane vesti

Prema poslednjih informacijama, Lejkersi su doveli još jedno veliko pojačanje. DeAndre Džordan se vraća u grad u kome je nosio dres Klipersa dugi niz godina, igrao na Ol Staru, osvojio olimpijsko zlato, bio dva puta najbolji skakač lige i redovni član prve defanzivne petorke u to vreme. Posle decenije u Klipsima, put ga je vodio do Dalasa pa kratko Niksa, do poslednje dve sezone u Bruklinu.

Sada se vraća na Pacifik, pa mnogi kažu da su Lejkersi u pokušaju da osvoje novu titulu ekipu pretvorili u dom penzionera. Ali, kakvih penzionera!

DeAndre Džordana će sačekati Melo Entoni, povratnici Dvajt Hauard i Radžon Rondo, najveće pojačanje Rasel Vestbruk, i naravno Lebron i Entoni Dejvis. U rosteru je i Mark Gasol, a tu su i Ariza, Bazmor, Malik Monk, Horton-Taker, Ves Metjus...

Kada pogledate tim, u njemu su osam bivših i sadašnjih Ol-Star igrača, prsten imaju šestorica, jure ga Melo Entoni i Rasel Vestbruk.

Frank Fogel će imati neverovatnu ekipu, veliki broj igrača ima individualne titule u bukvalno svim kategorijama, Lebron i Vestbruk su bili MVP, ostalo da ne nabrajamo.

Naravno, pitanje je godina, želja nije sporna, videćemo hoće li ovaj eksperiment završiti uspešno, u prošlosti je bilo različitih slučajeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke