Šta je sa Brendonom Dejvisom? Željko ima nove vesti!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.10.2024.
20:46
Izvor: Sportske.net

Večeras ga nije bilo u sastavu.

© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT
© 2024 Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je večeras upisao i treću pobedu u tri odigrana kola AdmiralBet ABA lige, a crno-beli su ovoga puta pred svojim navijačima slavili protiv Cibone sa 113:78.

Kakvi su utisci trenera Željka Obradovića?

''Prvo bih želeo igračima Cibone koji su imali problem i koji nisu igrali da se što pre oporave i da budu zdravi za sve što ih očekuje u nastavku. Da se zahvalim navijačima za atmosferi, mislim da je meč bio lep, da su igrači uživali u atmosferi i čestitke kako su izgledali večeras'', izjavio je Obradović.

Večeras u sastavu Partizana nije bilo Brendona Dejvisa. Mislilo se da je Obradović želeo samo da ga odmori pred duel sa Realom, ali...

''Brendon je osetio bol na malom prstu leve ruke i išao je na snimanje. Na sreću, nema ništa, ali imao je veliki bol i nije trenirao juče, tako da smo odlučili da preskoči utakmicu. Nadamo se da će u utorak biti na treningu'', izjavio je Obradović.

Crno-beli čekaju da se i Ajzea Majk oporavi od povrede.

''Ne želimo da forsiramo, verujemo lekarskom timu. On ima ogromnu želju, krenuo je da radi individualne stvari kako bi bio sa timom. Videćemo u utorak'', dodao je trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke