Šta je sa Ciboninim investitorom? Pojavila se neverovatna priča!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.08.2022.
20:38
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

Neizvsnost i dalje traje.

AdmiralBet ABA liga/FMP Meridian
AdmiralBet ABA liga/FMP Meridian

Povezane vesti

Ako pratite naš svakodnevni transfer-blog posvećen klubovima u AdmiralBet ABA ligi, videćete da je Cibona jedini klub koji ovog leta još uvek nije doveo nijednog igrača.

To možda i ne bi bilo toliko čudno da Zagrepčani nisu ostali bez najboljih i najtalentovanijih igrača iz prošle sezone i da slavni klub nije u ogromnim finansijskim problemima.

Ciboni preti stečaj, a akcija Ace Petrovića da se klubu finansijski pomogne nije uspela iako je za kratko vreme bilo prikupljeno oko 400.000 evra. Na kraju je taj novac vraćen donatorima, jer je iz kluba stigao signal da će Cibona učestvovati u AdmiralBet ABA ligi sledeće sezone i da bi u klub konačno mogao da uđe toliko željeni investitor.

Međutim, u vezi sa tim potencijalnim investitoromhrvatski mediji su otkrili nekoliko neobičnih informacija.

''Taj Ijengar je, pak, pred novinarima izneo 'viziju nove Cibone', koja se temelji na tehnologiji, preciznije aplikaciji s kojom bi se onda pokušalo probiti u Kinu i Indiju, gde bi Vukovi trebao da zarađuju odigravanjem prijateljskih utakmica. Spominjao je i indijska venčanja do 4000 zvanica, makar nije jasno je li ciljao na to da se održavaju u KC Dražen Petrović, kao i rođaka 'jednog od njih' - mislio je, valjda, na investitore - koji je oženio kćerku kineskog generala preko kojeg se može doći do kineske vlade...'', pišu ''Sportske novosti''.

Ono što daje nadu da će Cibona ipak igrati sledeće sezone je što je prijavljena za učešće naredne sezone u AdmiralBet ABA ligi, a žreb je već obavljen. Novi trener je izabran, biće to Josip Sesar, ali i on, kao i potencijalna pojačanja čekaju rasplet ove priče sa investitorom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke