Šta je sa novim pojačanjem Budućnosti? Džikić objasnio...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.01.2018.
23:05
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Očekivano, i ova tema bila je pokrenuta posle večerašnje utakmice u Podgorici.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Preneli smo tokom večeri, Budućnost je nastavila seriju pobeda i pred svojim navijačima deklasirala Olimpiju sa 88:66, za ostanak na prvom mestu na tabeli ABA lige i posle 17. kola.

U ekipi domaćih bio je i novajlija Džastin Doelman, navijači su željno išćekivali njegov debi, ali i pored ubedljive prednosti Podgoričana, to se nije dogodilo.

Naravno, novinare je posle meča na konferenciji za medije zanimalo šta o tome ima da kaže strateg Budućnosti Aleksandar Džikić.

''Kad bude bio spreman da pomogne igraće, dok ne bude neće. On je profesionalac, bez ikakve dileme, čim budemo videli da može da bude funkcionalan, biće na terenu'', istakao je Džikić, a prenose ''Vijesti''.

Kada je sama utakmica u pitanju, Džikiću je zasmetao pad u igri u poslednjoj deonici.

''Pobeda je najvažnija. U ovakvim utakmicama nemaš šta da dobiješ. Pobeda se podrazumeva, a sve drugo bi bilo apokaliptično. To smo podvukli pred utakmicu.

Dobar deo ekipe je bio fokusiran. Oni koji su manje igrali, imali su malo više problema, što je i logično, ali na kraju je sve ispalo dobro.

Ne znam zašto je pala razlika na kraju, nije isto dobiti jedan ili 11 razlike, 11 ili 21, to nikada neće biti isto'', opominje Džikić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke