Šta je sa Ognjenom Dobrićem?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.10.2024.
23:35
Izvor: Sportske.net

Da li će uspeti da se uzdigne?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Da je neko rekao da će Zvezda imati 3-2 posle pet mečeva Evrolige, sa ovakvim rasporedom, sigurni smo da bi većina prihvatila, ali je činjenica da je tim odigrao veoma loše večeras u Madridu i da ne vidimo znake da će biti bolje u nastavku sezone Evrolige. 

Nije bilo mnogo kreacije u igri crveno-belih, nije bilo ni mnogo pogođenih šuteva, a jedan od onih koji su najviše podbacili jeste Ognjen Dobrić. 

Gledajući celu dosadašnju sezonu, Dobrić se nije proslavio u Evroligi, a ako pogledamo da je odigrao svih pet mečeva i da je postigao svega šest poena, jasno je da nije u top formi i da će morati da se "istrpi" jer očigledno oseća umor posle reprezentativnih dužnosti ovog leta. 

Osvajač bronzane medalje sa OI u Parizu je sakupio do sada indeks 1 na pet mečeva, što je 0.2 po meču, mizerno za igrača od kog se očekivalo da pogađa neke veoma bitne šuteve ove sezone u Evroligi. 

Do sada ima 0 od 6, za njegove standarde mizerno, ali definitivno ga očekujemo u nastavku sezone u boljem ritmu. 

Sferopulos mu pruža šansu, u proseku provede jednu četvrtinu na terenu, ali ne uliva poverenje do sada da je čak i to zaslužio...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke