Šta nam se to desilo? Šarenac objasnio u tri reči... /TVITOVI/

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.11.2021.
17:50
Izvor: Sportske.net

Nedostaju i njegovi komentari, ali u TV prenosu...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Dve utakmice, dve dramatične završnice i polovičan učinak našeg nacionalnog tima na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Protiv Letonije smo pre par dana u Beogradu bili pred porazom, ali smo nekako ''iščupali'' trijumf od 101:100. Nažalost, večeras nam se  to vratilo porazom od Belgije, i pored vođstva i bolje igre u većem delu meča.

Belgijski ''Lavovi'' su slavili sa 72:69, a poslednju četvrtinu naš tim je katastrofalno odigrao - rezultat 19:6 u tom periodu za domaćina dovoljna je ilustracija.

Naravno, veliko je razočaranje ljubitelja košarke u našoj zemlji posle ovakvog epiloga, iako još ima dosta da se igra, ali je u ove dve utakmice reprezentacija Srbije pokazala slabosti i malo je nedostajalo da oba puta budemo poraženi.

Svakako, dobra opomena pred naredne mečeve, ali će i selektor Pešić sada imati mnogo jasniju sliku na koje igrače treba ubuduće da računa.

Naš popularni TV komentator Slobodan Šarenac je na Tviteru u tri reči opisao današnji poraz ''Orlova'' - ''Packa, ćuška, dandara...''.

Treba li šta dodati?



*


*


*


*


*


*


*


*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke