Šta Sale kaže na Mirotićevo cepanje zastave?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.09.2015.
23:45
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izneo je svoj stav povodom skandala koji je izazvao reprezentativac Španije Nikola Mirotić.

Beta/Markus Schreiber
Beta/Markus Schreiber

Povezane vesti

Nepromišljenim potezom nakon duela sa Italijom španski reprezentativac Nikola Mirotić podigao je nepotrebnu buru na Eurobasketu koja se osetila daleko od epicentra.

Crnogorac sa španskim pasošem pocepao je srpsku zastavu prilikom izlaska sa terena ali se nakon svega izvinio i pravdao da nije video šta je cepao.

Upitan da prokomentariše postupak španskog reprezentativca Nikole Mirotića koji je posle utakmice sa Italijom pocepao srpsku zastavu, selektor reprezentacije Srbije Saša Đorđević rekao je da je svako odgovoran za svo postupke.

"To je njegov problem. Svako je odgovoran za svoje postupke. Ne kažem da je on loš, znam ga, dobar je. Napravio je grešku i on to razume", rekao je Đorđević.

Uprkos izvinjenju koje je uputio Nikola Mirotić se suočava sa potencijalnom kaznom FIBA koja bi mogla da ga udalji sa Eurobasketa.

Prvotimac Čikago Bulsa bio je večeras najefikasniji pojedinac u redovima reprezentacije Španije koja je savladala Island i tako stigla do druge pobede u grupi "B".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke