Šta se dešava sa Bursom? Treći poraz u nizu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.11.2022.
20:27
Izvor: Sportske.net

Za to vreme, Nenad Čanak upisao novu pobedu sa Lijetkabelisom.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Večeras se igraju preostale utakmice četvrtog kola Evrokupa, a ekipa turske Burse je posle odličnog početka sezone ušla u seriju poraza.

Od velike pobede nad Efesom u šampionatu Turske, počeli su problemi za ekipu Dušana Alimpijevića koja je zatim upisala tri poraza u nizu. Prvo je poražena od Prometeja u Evrokupu, onda od Petkimspora u šampionatu Turske, a večeras je izgubila i na svom terenu u četvrtom kolu Evrokupa od nemačkog Ulma rezultatom 90:86.

Utakmica je rešena u penal-završnici, gde je Ulm došao do zaslužene pobede, imajući u vidu da je bio u rezultatskoj prednosti u većem delu meča. Brazilac Mateus sa 17 i Austrijanac Klepiš sa 15 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a u Bursi to je bio Bitim sa 19 postignutih poena, šest asistencija i tri skoka.

Bursa sada ima skor 2-2 u Grupi A, baš kao i litvanski Lijetkabelis koji sa klupe vodi Nenad Čanak. Tim iz Panevežisa je večeras na svom terenu savladao ekipu rumunskog Kluća sa 89:84, a najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Amerikanac Moris sa 24 poena. Srpski plej Stefan Peno je meč završio bez poena, sa četiri skoka i jednom asistencijom za 19 minuta u igri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke