Šta se dešava sa Daliborom Ilićem, Miroslavom Raduljicom i Stefanom Lazarevićem?

Autor: Nemanja Janošev
petak 02.12.2022.
17:32
Izvor: Sportske.net

Kada će uslediti šansa?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Sportski direktor KK Crvena zvezda Milan Dozet potvrdio je da klub i dalje računa na mladog Dalibora Ilića koji nije povređen, već vredno radi da zapadne za oko novom treneru Dušku Ivanoviću.

Ilić je prošle sezone blistao u dresu Igokee i letos je došlo vreme da se popne na viši stepenik te je potpisao za Crvenu zvezdu. Međutim, tek poneka utakmica kod Vlade Jovanovića i još uvek nezabeležen ni sekund pod vođstvom Duška Ivanovića. 

Van rostera je često i Miroslav Raduljica, ali i Stefan Lazarević koji je imao nekoliko odličnih izdanja na početku sezone. O njima je govorio sportski direktor kluba Milan Dozet uoči večerašnjeg meča sa Virtusom.

"Imamo igrače koji su van 12, a prošle sezone su blistali u AdmiralBet ABA ligi. Konkretno govorim o Iliću, koji naporno radi na svom telu i individualno. Čeka svoju priliku i on je igrač na kojeg mi ozbiljno računamo. I on i Raduljica i Lazarević, koji su već dokazani, do malog Nikole Topića koji je večeras u sastavu i veliki je projekat ovog kluba i od njega očekujemo mnogo. Imamo maksimalno pokriven igrački kadar. Ne želimo da budemo najbolji sada, svesni smo da je ovo jedan maraton i spremamo se za ono što je najvažnije - završnica sezone", kazao je Dozet.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke