Šta se večeras dešava sa Jasikevičijusom?! Nova svađa i incident!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.11.2022.
21:20
Izvor: Sportske.net

Morao je i to da objašnjava na pres konferenciji.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Veoma nervozan bio je večeras trener Barselone Šarunas Jasikevičijus, što zbog poraza njegovog tima od Efersa (96:86), ali i zbog svađe sa Nikolom Kalinićem pred kraj treće četvrtine, pa je srpskog reprezentativca poslao momentalno u svlačionicu.

Međutim, ni to nije bio sve.

Na kraju meča još jedan incident, ovoga puta sa pomoćnim trenerom Efesa Tomislavom Mijatovićem!

Sve je počelo kada je trener Barselone na dve sekunde do kraja, kada je meč već bio rešen zatražio tajm-aut, ali je odmah zatim i Ergin Ataman uzvratio istom merom.

Kada se meč konačno završio, litvanski trener se rukovao sa Atamanom, ali je onda ušao u konflikt sa njegovim pomoćnikom, ''mirisalo'' je da bi moglo da dođe i do fizičkog sukoba, pa je nekoliko ostalih članova stručnog štaba razdvajalo Jasikevičijusa i Mijatovića.

Trener Barselone je dvoraniu napustio uz ironičan osmeh, a na pres konferenciji su ga novinari pitali i o ovom incidentu.

''Zbog čega god da smo se svađali, to je između nas. Moramo ponekad da kažemo neke stvari kada verujemo u njih i idemo dalje. Ono što sam mu rekao svi razumeju u našem poslu'', konstatovao je Jasikevičijus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke