Šta Sferopulos ima da kaže o Topiću?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 11.12.2023.
23:20
Izvor: Sportske.net

Utisak grčkog trenera.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je nakon pobede nad Megom da je najveći deo utakmice išao po planu, ali da nije zadovoljan sa svim detaljima.

Crvena zvezda se namučila u hali "Ranko Žeravica" protiv Mege. Jesu izabranici Janisa Sferopulosa na kraju dobili sa 10 poena razlike, ali sve do poslednjeg minuta je meč bio u egalu i činilo se da bi Mega, posle Partizana, mogla da uzme skalp i Zvezdi.

"Želim da čestitam igračima na pobedi. Važan trijumf. Znali smo da Mega ima talenta, to je mlada ekipa i puna entuzijazma. Najveći deo utakmice smo odigrali kako smo hteli, osim pojedinih delova. Pokazali smo karakter, odigrali dobru odbranu u poslednjoj deonici. Nije bilo lako za nas, pogotovo posle duplog kola u Evroligi. Zato je ovo pobeda bitna", rekao je Sferopulos.

Iako se skinuo za meč i zagrevao sa ekipom, Šabaz Nejpir nije igrao.

"Nisam hteo da rizikujem sa Šabazom. Nije bio na sto posto".

Zvezdino dete Nikola Topić nalazi se na pozajmici u Megi. Ubacio je svom matičnom klubu 21 poen odigravši još jednu maestralnu utakmicu.

"Postoji mnogo razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Došao sam kada je on već bio u Megi. Tako da, da, on igra jako dobro", rekao je Sferopulos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke