Šta to ''baca mrlju'' na trijumf Partizana?

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.04.2018.
23:01
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Košarkaši Partizana upisali i treći trijumf u Superligi, ali nije sve bilo za pohvalu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Preneli smo ranije večeras, Partizan je kao gost savladao ekipu Dinamika sa 93:82, uz blistavu partiju Najdžela Vilijams-Gosa, koji je ostvario ''dabl-dabl'' učinak i indeks 52.

Posle meča, trener Partizana Nenad Čanak imao je razloga dapohvali svoju ekipu koja iz meča u meč ostavlja sve boljiutisak.

"Većim delom utakmice smo imali kontrolu, primetan je napredak pre svega u protoku lopte, nismo imali skoro 24 asistencije. Osim prve četvrtine i kraja utakmice, odbrambeno smo bili na zadovoljavajćem nivou'', istakao je Čanak.
 
Ali, onda su usledile kritike. U pojedinim trenucima, njegovi košarkaši su pravili greške na koje Čanak nije mogao da ostane nem.

''Jedna zamerka i briga je to što moramo mirnije da završimo utakmicu. Bez obzira što je bila ideja da se rasporedi minutaža, nismo dobro reagovali.

Nedopustivo je da napravimo nesportski faul na naš posed, u trenucima kada protivnik pokušava da uhvati seriju. Iz igračke gluposti.

I na kraju nesnalaženje na presing po celom sa udvajanjem, gde naši spoljni igrači nisu pokazali inicijativu da to reše.

To baca mrlju na utakmicu, ali sve u svemu, napredak je vidljiv. Ipak, ne smemo da dozvolimo da privedemo utakmicu ovako kraju. Pod nekom nervozom",
zaključio je Čanak.
 
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke